Se incarca..

 

Ați mai primit vreun Mărțișor-Înot sau acesta este primul?

Publicat in Arhiva Aquateam pe 03.03.2015

Alături de urarea de “La mulți ani, dragă doamnă!” & “La mulți ani, drăguță domnișoară!”, să te aștepți să primești, atunci când vii la înot la Aqua Team, și un Mărțișor din partea echipei noastre. Între 1 și 8 Martie, fiecare doamnă sau domnișoară care are abonament la înot de agrement, adică știe să înoate, primește o ședință cu antrenor personal.

Se subînțelege că această ședință nu implică nici un fel de cost pentru tine, ci este pur și simplu cel mai frumos cadou care ne-a trecut nouă prin minte să îl facem prietenelor Clubului Aqua Team.

Tot ce ne dorim este să accepți cu încântare Mărțișorul nostru și să îți programezi ședința cu antrenor personal. Tocmai pentru că știi să înoți, antrenorul te va ajuta să îți perfecționezi anumite mișcări sau să îți faci un program de înot care să îți îmbunătățească performanța. Sau ambele:).

 

Mărțișorul-Înot de la Aqua Team

Mărțișorul-Înot de la Aqua Team

 

Te așteptăm cu drag la ore, pentru a-ți putea oferi cadoul.
Sperăm că o să descoperi astfel și mai mult din beneficiile și provocările înotului, în timpul orei cu antrenor personal. Că vei ajunge să iubești și mai mult acest sport și, de ce nu, să-ți creezi o ușoară (dacă există așa ceva) dependență de o stare extraordinară a minții și de un tonus sănătos al corpului.

O primăvară energizată și înseninată de multe ore de înot!
Cu drag,
Echipa Aqua Team