Se incarca..

 

Clubul nr 1 din tara al treilea an consecutiv

Publicat in Arhiva Aquateam pe 26.06.2013

Clubul nr 1 din tara al 3-lea an consecutiv

Arad. Cea de-a treia cupa

Vineri, 14 iunie am ajuns la Arad. Noi si cei 15 copii ai nostri de 10 ani: opt fete si sapte baieti emotionati si energici. Venisem aici sa fim mai buni decat pana acum. Urmau doua zile de concurs la Campionatul National de Inot de la Arad. Si noi ne doream a treia cupa.

Pe 16 iunie, la pranz, concursul se terminase. Pentru al treilea an consecutiv, Aqua Team urcase pe podium sa ii fie inmanata Cupa de la Arad. Iesisem, din nou, clubul nr 1 din tara, la o diferenta de 46 de puncte de clubul situat pe locul doi, cu un total de 119 puncte cumulate.

Club Sportiv Aqua Team

Echipa Clubului Sportiv Aqua Team campionii Nationali 2013

Anna, Matei, Maria, Andreea, Anissia, Andrei, Arthur si Dimitrie au urcat pe podiumul de la Arad in probele de fluture, liber, spate, bras si stafeta. Mai exact, iata reusitele campionilor nostri:

Nahed Anna: loc 1 la 50 m fluture, loc 2 la 50 m liber, loc 3 la 50 m spate

Avram Matei: loc 1 la 50 m bras

Petrescu Maria, Barbu Anissia, Nicola Andreea, Nahed Anna: loc 1 la proba de stafeta 4×50 m liber, loc 1 la proba de stafeta 4×50 m mixt

Paduraru Andrei, Avram Matei, Iancu Dimitrie, Peter Arthur: loc 3 la proba de stafeta 4×50 m liber, loc 3 la proba de stafeta 4×50 m mixt

8 din cei 15 copii au urcat pe podium si au vazut, din nou, cum e sa fii cel mai bun, cum e sa fii aplaudat si privit cu admiratie de catre toti cei din jur. Si, cel mai important, au vazut cum dorinta de performanta, munca si consecventa sunt rasplatite.

Deloc de neglijat faptul ca am intrat in finala, chiar daca nu am urcat pe podium, la mai multe probe din campionatul de la Arad:

Nicola Andreea: loc 6 la 50 m fluture, loc 6 la 50 m liber, loc 7 la 50 m spate, loc 8 la 50 m bras

Petrescu Maria: loc 4 la 50 m bras, loc 7 la 50 m fluture

Nahed Anna: loc 5 la 50 m bras

Paduraru Andrei: loc 7 la 50 m spate

Am plecat de la Arad fericiti ca am reusit si anul acesta, dar convinsi ca se poate mult mai bine de atat, daca vrem sa ajungem printre primii in clasamentele internationale.

Campionatul de la Arad a dat startul perioadei de concursuri din aceasta vara. Iar noi suntem determinati sa nu ne abatem de la obiectivul nostru, acela de a urca pe treptele cele mai inalte ale podiumurilor de la toate concursurile la care participam.