Se incarca..

 

Înotăm direct în mare la Aqua Challenge Mamaia 2013

Publicat in Arhiva Aquateam pe 16.07.2013

Pe 3 august ne găsiți la Mamaia, la Aqua Challenge 2013.
Luăm startul în maratonul de înot în mare. Sportivi, părinți și antrenori deopotrivă, ne strângem să înotăm cât putem de bine, să ne demonstrăm că suntem la fel de buni în mare ca în bazin.

O să fie o competiție de-a dreptul ambițioasă, pentru că sunt multe emoții în joc: antrenori care sunt trecuți de vârsta campionatelor or să înoate cot la cot cu sportivii lor, zilnic pregătiți. Părinții or să poată să le arate copiilor ce știu ei, iar copiii or să aibă ocazia să arate tuturor că ambiția, tinerețea și câștigul merg mână în mână.

Photo credits @Smart Atletic, Aqua Challenge

Apa de bazin nu prea se compară cu apa de mare, așa că să vedem dacă ai noștri campioni or să mai doboare recorduri ( asta e o provocare, Radu Ionuț:) ) în maratonul în mare. Probele Aqua Challenge 2013 sunt generoase: proba scurtă are 500m, cei care practică înotul regulat se pot înscrie la 1 500, campionii n-ar trebui să se dea în lături de la 5 000, iar cei mai curajoși vor înota în proba de 7 500m.

Pe lângă înotul în mare, maratonul o să ne dea o ocazie bună să mai vorbim, să mai glumim, să mai petrecem timp împreună. O mini-vacanță la mare, să îi spunem. În care nu avem cum să uităm de competiție, pentru că doar de-asta ne numim sportivi de performanță.

Înscrierile se fac la noi la club până vineri, 19 iulie inclusiv. Pentru sportivii legitimați înscrierea costă 50 ron/persoană, iar pentru ceilalți participanți 75 ron/persoană. Poate participa orice copil trecut de vârsta de 9 ani și de etapa de inițiere și orice părinte care se știe bun înotător.

Cei care nu vor fi concurenți în maratonul de înot în mare vor putea să ne susțină de la mal. Cu cât mai numeroși susținătorii, cu atât mai determinați înotătorii.

Ne vedem pe 3 august la Aqua Challenge Mamaia 2013!