Se incarca..

 

La Aquateam, Ziua Copilului ține 2 zile

Publicat in Arhiva Aquateam pe 29.05.2013

zc

La Aquateam, Ziua Copilului ține 2 zile
Ne-am tot gândit cum și ce am putea să facem să ne sărbătorim copiii de 1 Iunie, Ziua Copilului. După ce am trecut prin mai multe idei de la membrii ehipei Aquateam, am spus așa: Hodornc, Pleosc, Fleoșc! Adică de Ziua Copilului, cel mai bun cadou pe care îl putem face este să lăsăm copiii să vină să înoate de voie și gratuit. Pentru că avem mulți, petrecerea noastră bălăcită ține 2 zile, adică tot weekend-ul. Astfel, pe 1 și 2 iunie copilul și părintele au intrarea gratuită și bazinul la dispoziție.

Așa că, dragi copii, fie că sunteți la cursuri de inițiere sau perfecționare, e de ajuns să vă luați câte un părinte de mână și să veniți la bazin. Nu o să vă cicălească nici un antrenor, nu o să fiți obligați să faceți încălzirea…doar dacă vreți voi:). Sunt două zile de voie.

invitatie2

Un 1 și 2 iunie în care să vă bălăciți, să stați la soare pe chez-longuri, să încercați piscina de pe terasă, să vă faceți prieteni noi și să încercați jocuri noi. Pentru că în fiecare din cele două zile ne vor vizita prietenii noștri de la teatrul de copii : sîmbăta sunt aici între 14:3- 16:30 și duminica vin între 10:00-12:00.

Vă așteptăm cu chef de joacă!
Sâmbătă 12:30 – 18:00
Duminică 9:00 – 16:00

123