Se incarca..

 

Rezultate Cupa Mos Niculae – 4-5 dec 2010, copii 7-9 ani

Publicat in Arhiva Aquateam pe 04.12.2010

Cupa “Mos Niculae”, concurs de inot adresat copiilor cu varste curinse intre 7 si 9 ani, s-a desfasurat la bazinul din cadrul Complexului Olimpic Izvorani, in perioada 4-5 dec 2010.

In cadrul acestui concurs, echipa Aqua Team a oferit premii pentru primii 3 sportivi clasati la probele individuale, premiile constand in vouchere in valoare de 80 lei pentru locul I, 60 lei pentru locul II si 40 lei pentru locul III, valoarea totala a premiilor fiind de 4320 ron. Vouchere pot fi folosite pentru achizitionarea produselor TYR, din magazinul Tyr situat in Complexul Miramar, din Bd Chisinau nr 6-8, Sect 2.
Multuim, de asemenea, sponsorului Dalin pentru produsele oferite cadou primilor 3 clasati si D-lui Dragos Stan, care a oferit premii speciale primilor 6 copii din clasamentul general pe gupe de varsta si sex.
Premiile speciale au constat in:
Loc 1 = iPOD nano 8 GB
Loc 2 = iPOD Shuffle 2 GB
Loc 3 = iPOD Shuffle 2 GB
Locurile 4-6 = o jucarie Bakugan

Multumim echipei Asociatiei Municipale de Natatie pentru eforturile depuse si pentru implicarea in organizarea concursului.

Pentru a descarca rezultatele Concursului Municipal “Cupa Mos Niculae”, desfasurat in perioada 4-5 dec 2010, adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani, apasati aici.

Pentru a descarca clasamentul general pe grupe de varsta si sex aici.

Pentru a descarca lista de start pentru Concursul Municipal “Cupa Mos Niculae”, desfasurat in perioada 4-5 dec 2010, adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani, apasati aici.