Se incarca..

 

Pe 31 august, selecție de inot pentru copii la Aqua Team

Publicat in Arhiva Aquateam pe 16.08.2013

Are între 6 și 10 ani. Nu stă locului o clipă. Găsește că orice e o competiție. Are prea multă personalitate pentru vârsta lui. Sau este foarte retras. Însă iubește apa. Dacă se potrivește ceva din ce am scris mai sus cu comportamentul copilului tău, atunci vino cu el la Selecția de înot pentru copiii de 6-10 ani. Acum ne alegem viitorii înotători de performanță, iar copilul tău e foarte probabil să fie unul dintre cei aleși.

Selectie inot copii Aqua Team

Experiența și studiile de înot ne spun că tocmai copiii care au un ceva în plus în felul lor de a fi, aceia au potențial. Nu garantează nimeni că ei vor deveni campioni. Ci doar că au ingredientele cele mai importante pentru a deveni înotători de performanță.

Vrem să îi vedem pe acești copii. Și să îi luăm în echipa noastră de performanță. Așa ne asigurăm că ei vor primi cel mai bun antrenament, potrivit vârstei și condiției fizice. Antrenament care le-ar putea asigura un loc printre campionii la înot. Un loc printre copiii ca Radu Ionuț, alături de care am doborât recorduri naționale și am luat numeroase titluri de campioni naționali.

Dacă ai un copil năzdrăvan, prea energic, ambițios sau cam timid dar care se simte extrordinar în apă, atunci e posibil să ai în casă unul dintre viitorii înotători de performanță. Vino cu el la selecția din 31 august. Selecția o vom face noi, adică întreaga echipă Aqua Team care a reușit să ia consecutiv 7 titluri de campioană națională la înot pentru copii. Echipa este formată din 6 antrenori, printre care Cătălin și Iulia Becheru, fondatorii clubului sportiv. Pentru o evaluare completă, va fi acolo și psihologul care oferă consiliere copiilor și părinților de la club.

Înscrie-te cu un mail la inot@cursuri-inot.ro sau cu un telefon la 0741 491 494. Și vino cu copilul pe 31 august, 9 dimineața la bazinul Miramar din Bd. Chișinău 6-8. De pierdut, sigur nu ai ce pierde. Însă poți pleca acasă alături de un viitor înotător de performanță.