Se incarca..

 

Rezultate concursuri

Publicat in Arhiva Aquateam pe 11.07.2008

Aqua Team si-a propus ca in fiecare an, in lunile iulie si ianuarie, sa faca un clasament al sportivilor clubului si sa-i premieze pe cei mai buni. Astfel venim in sprijinul celor care doresc sa faca sport de performanta si-i incurajam in activitatea lor. Clasamentul dupa primele 6 luni ( ianuarie – iulie ) este urmatorul:

1 Stoica Elena 9 ani – 92 puncte

2 Pitulan Antonia 8 ani – 84 pct.

3 Serban Bogdan 8 ani – 77 pct.

4 Serban Mihai 9 ani – 75 pct.

5 Bonea Sabin 9 ani – 38 pct.

6 Popescu Teodora 8 ani – 36 pct.

7 Viziteu Miruna 8 ani – 27 pct.

8 Cioata Andrei 9 ani – 16 pct.

9 Vasile Vlad 8 ani – 14 pct.

10 Gadea Claudia 7 ani – 11 pct.

11 Stoiciu Bianca 8 ani – 1 pct.

11 Majoreanu Cristian 7 ani – 1 pct.

Badon Cristian; Bocse Iulia; Dobrescu Teodora; Ghentu Simona; Ghita Oana; Ionita Corina; Iscru Alexandra; Jones Robin; Savu Ervin; Similea Edi; Similea Sami; Spiridon Dragos;Stanciu Ilinca; Stanescu Anisia; Stefan Vlad; Stoican Ana; Vasilescu Alexander; Vasilescu Armand – 0 pct

Premiile sunt urmatoarele: Locurile 1 – 10 vor fi scutiti de plata cotizatiei in lunile iulie si august; locurile 1 – 5 vor vizita fabrica de ciocolata Heidi; locurile 2 si 3 sunt scutiti de plata cotizatiei in lunile iulie si august si jumatate de cotizatie pana la sfarsitul anului; Locul 1 – scutit de plata cotizatiei lunare pentru urmatoarele 6 luni. Pentru participarea la concursuri toti copiii au fost premiati cu ciocolata Heidi.

In clasament nu au fost inclusi Anghel Maria 11ani si Ene Andrei-Octavian 11 ani, care au participat in lunile martie si iulie la campionatele nationale de la Pitesti si Braila unde au avut rezultate bune, inscriindu-se in primii 10 sportivi din tara. Ene Andrei, in luna martie, a reusit performanta de a se clasa pe locul 1, devenind campion national la proba 50m bras.

Pozele facute in timpul concursurilor de inot le puteti vedea aici.

Procedura de acordare a puctelor:
Punctele s-au acordat astfel: in functie de locul obtinut in clasamentul fiecarui concurs, la fiecare proba au fost notate cu puncte de la 8 la 1 locurile 1 – 8 astfel locul 1 notat cu 8 puncte, locul 2 cu 7 puncte pana la locul 8 notat cu 1 punct, puctajul cumulat pe toate concursurile din decembrie pana in iulie au dus la rezultatele mai sus prezentate.