Se incarca..

 

Copii pentru performanță la NAVI – STEAUA

Publicat in Competitii inot pe 16.08.2016

 

Mulți părinți, încercând să descrie comportamentul copilului, spun cu mândrie, dar și cu un pic de oboseală în glas, că ai lor copii sunt #prea energici și că nu prea reușesc să țină pasul cu ei. Alții povestesc cum copiii lor sunt de-a dreptul #năzdrăvani și că răbdarea lor este greu pusă la încercare. Iar unii observă cum copiii lor sunt #timizi și mai degrabă analizează decât interacționează, întrebându-se dacă și cum ar putea să îi stimuleze să intre în acțiune. La toate aceste tipuri de comportamente și întrebări, venim cu soluția: înotul.

Cea de-a treia selecție de copii NAVI (ca să fim corecți, este prima sub numele NAVI și a treia în istoria clubului) are loc la sfârșitul acestei veri și invită toți #năzdrăvanii, #preaenergicii și #timizii de 5-8 ani cu zvâc în apă să se prezinte la bazin, să ne arate cum înoată ei. Pentru ca apoi să îi trecem în grupele care pregătesc viitorii campioni ai României la Navi – Steaua București.

Ce vă rugăm să țineți minte:

Imagine articol

 

copilul să aibă între 5 și 8 ani

copilul să știe să înoate (dacă nu știe, vă așteptăm cu el la cursurile de inițiere)

părinții să fie interesați de ideea de performanță (dacă nu, vă așteptăm la cursurile de înot)

 

cele 2 bazine NAVI unde se ține selecția:

bazin Giulești pe data de 27 august

&

bazin Miramar pe data de 3 septembrie

 

înscrierea se face la telefon :

0741.491.494 – Miramar

 0733 768 080 – Giulești

sau pe mail inot@cursuri-inot.ro

 

De ce spunem că înotul este soluția?

Copiii trăiesc intens totul. Unii o fac într-un mod pe care noi îl vedem destul de exuberant, alții o fac mai timid. Cei care zburdă toată ziua, care parcă au mereu chef de șotii – ei își consumă vizibil energia; au nevoie mereu de un teren de joacă, de câte un obiect sau o persoană care să îi ajute să consume tot nesațul de joacă. Aceșia sunt #preaenergicii sau #năzădrăvanii.

Cei care analizează, care parcă s-ar prinde în joc, dar nu sunt convinși – ei își țin emoțiile mai departe de ochii privitorilor. Ei adună emoții, pe care le trăiesc pe interior; doar pentru că nu le vedem manifestându-se, nu înseamnă că ele nu sunt acolo. Ei sunt cei #timizi.

În mod sigur, toți au trăiri intense.

 

Ce propunem noi nu este ceva nou, este o recomandare veche și sănătoasă: canalizarea acestor emoții în așa fel încât copilul să își dezvolte trupul și mintea în mod sănătos.

Înotul îi ajută pe #năzdrăvani să învețe disciplina emoțiilor, ascultarea și concentrarea energiei cu un scop.

Pentru #timizi înotul este mediul în care își dau frîu liber acelor trăiri pe care le au, dar despre care nu vorbesc. Este un mod de exprimare, dar și o ocazie de socializare.

Este interesant de urmărit parcursul unor înotători în timp: cum năzdrăvanii s-au transformat în omeni extrem de echilibrați, care își știu prioritățile și își ating obiectivele; și cum timizii au căpătat îndrăzneală și au cucerit culmi nebănuite. Toți, în afară de a deveni campioni pe podium, au devenit campioni în și pe viață.

 

Ce înseamnă performanță la NAVI + Steaua?

Misiunea noastră este să dăm o șansă egală tutror copiilor cu iubire de apă, muncitori și doritori de performanță. Pentru asta, an de an am clădit la temelia clubului nostru, iar astăzi orice campionat din țară ne cunoaște și ne descrie ca fiind cel mai bun club de copii de înot din România, dintre toate cluburile private și de stat.

Pentru a ne ține de promisiunea făcută nouă, și anume să dăm României campioni naționali, internaționali și olimpici, am încheiat un partaneriat cu Steaua București, cel mai iubit club sportiv din țară. Datorită acestui parteneriat, copiii noștri mai mari beneficiază de susținere din partea statului, susținere care îi ajută atât pe ei, dar și pe părinți.

Împreună cu Steaua București vrem să trezim înotul românesc la viață, să îi dăm speranță pentru viitor. Am pornit o (r)evoluție la care sperăm să aderați și voi, părinți și copii.

Primul pas este să vă înscrieți la selecție, prin telefon la:

0741.491.494 – Miramar

0733 768 080 – Giulești

sau pe mail inot@cursuri-inot.ro.

Ne vedem în bazin!