Se incarca..

 

NAVI + STEAUA = (R)EVOLUȚIE

Publicat in Competitii inot, Zi de zi pe 16.08.2016

 

Titlul de mai sus sumarizează perfect ce veți citi, mai pe larg, în rândurile acestui articol. C.S. NAVI (noul nume al campionilor Aqua Team) își dă mâna cu C.S.A. Steaua București. Obiectivul principal al acestui parteneriat de cursă lungă este să reușim împreună mai mult decât am reuși separat: să luptăm și să oferim o șansă mai mare înotătorilor noștri și înotului românesc. Să trezim la viață înotul și să determinăm statul să ne ofere mai mult sprijin; nu pentru noi, ci pentru viitorul sportului românesc. Așa că din 29 august ne veți găsi și la bazinul din Ghencea nr. 45, bazinul complexului Steaua București.


Evoluția Navi

8 Misiune aproape împlinită. Acest club al nostru a pornit la drum cu o misiune: să dea o șansă egală de reușită tuturor copiilor talentați, muncitori și pasionați. Acum, când primele noastre generații de pici se transformă în generații de juniori, de tineret, misiunea noastră este cu un pas mai aproape de împlinire. Parteneriatul încheiat cu C.S.A. Steaua este o treaptă uriașă în a-i sprijini pe înotătorii noștri în dumul lor către performanță: cei mai buni de la înotul pentru copii împreună cu cel mai iubit club sportiv din România.

Parteneriatul înseamnă că antrenorii Navi vor deveni și  antrenori Steaua, iar juniorii, tineretul și seniorii Navi vor reprezenta C.S.A. Steaua. Cel mai important aspect pentru sportivi este că vor primi mai multă susținere din partea statului. Nu ne plângem pentru până acum, dar tare ne bucurăm de o mână de ajutor pe mai departe. Iar oamenii de la C.S.A. Steaua s-au dovedit deschiși și mai mult decât doritori să schimbăm un pic șansele înotului românesc; sau măcar să luptăm împreună pentru asta.

Impactul asupra cursurilor de inițiere: de la Sportul la Steaua, cu aceiași instructori

Bazin nou. Cursurile de inițiere care până acum se țineau la bazinul de la Giulești se mută din 29 august la bazinul Steaua, din Bd. Ghencea 45. Bazinul este într-o formă excepțională, acoperit și încălzit, oferind tot ce au nevoie micuții pentru a se bucura de cursurile în apă.

Instructorii bine știuți. Echipa rămâne fix aceeași care îi întâmpina pe micuți la bazinul de la Sportul Studențesc. Aceiași oameni, aceleași zâmbete, același devotament. Instructorii NAVI au culoarele lor separate, unde vor face orele cu picii veniți la inițiere. Iar când și dacă picii vor dori performanță, antrenorii Navi vor fi tot acolo, la îndrumare, alături de ei.

 

Evoluția Navi, Revoluția Navi – Steaua. (R)evoluția

7De când ne-am înființat ne-am dorit să creștem nu doar înotători, ci oameni. Pentru că înotul nu te ridică doar pe treptele podiumului, ci te ajută să îți definești propria noțiune de campion în viața aceasta. Faptul că am reușit până acum să ne menținem ca fiind clubul cel mai premiat din înotul românesc pentru copii ne hrănește cu dorința de a merge mai departe. Dorința este ca micii noștri înotători să ajungă potențialul lot olimpic al României, cât și adulții piloni ai societății noastre. 

Dar pentru a ne atinge obiectivele, trebuie să ne asigurăm că punem bine temelia. Pentru asta, antrenorii NAVI îi vor îndruma de la bun început și vor fi alături de toți, indiferent dacă vor alege pe viitor înotul de performanță sau nu. Iar prin parteneriatul cu C.S.A. Steaua ne asigurăm că performanța va însemna mai mult sprijin din partea statului și mai puțin sacrificiu material din partea părinților.

Vă mulțumim pentru trecut. Și vă invităm să fiți parte din construcția viitorului.
Începând cu 29 august, la bazinul din Bd. Ghencea nr. 45. 

Echipa Club Sportiv NAVI
Natus Vincere!