Se incarca..

 

Ultima competiție națională oficială din acest an s-a încheiat!

Publicat in Competitii inot, Rezultate pe 08.12.2020

Suntem deja la finalul unui an competițional atipic, după o pauză lungă de la antrenamente și restricții care ne-au ținut multe luni departe de bazin, de mișcare, de rutina noastră obișnuită. Am încercat cu toții să ne adaptăm la noile condiții, să suplinim pe cât posibil programul zilnic de antrenamente cu mai multă mișcare pe uscat, însă nimic nu se compară cu orele petrecute în bazin și cu interacțiunea cu antrenorii și colegii de echipă.
Între 22 – 29 noiembrie a avut loc la Târgoviște Campionatul Național de Cadeți, 12-14 ani, competiție care a fost amânată din luna octombrie, din cauza condițiilor speciale și pentru a putea fi organizată în condiții de siguranță. Concursul s-a desfățșurat fără public, doar în prezența antrenorilor, arbitrilor și reprezentanților Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM). Un concurs altfel decât ne-am obișnuit, fără emoțiile susținătorilor și energia publicului, fără forfota obișnuită de la vestiare, dar cu aceeași dorință din partea tuturor participanților de a demonstra că nu există obstacol mai puternic decât perseverența, munca și ambiția.
Ca de ficare dată, ne-am întors acasă cu medalii și cu planuri pentru performanțe și mai mari pe viitor:
Locul 1:
Badea Robert, în probele de 100m fluture, 100m spate, 200m mixt
Sibișanu Ana-Maria, la 100m liber și 100m bras
Locul 2:
Badea Robert, la 400m liber
Sibișanu Ana-Maria, în proba de 200m metri mixt
Sediq Mateen, la 100m liber
Locul 3:
Badea Robert, la 100m liber, 100m bras
Sibișanu Ana-Maria, în proba de 100m fluture
Sediq Mateen, la 400m liber

Pe lângă rezultatele obținute și locul 2 pe echipe la acest campionat, cea mai mare realizare a noastră a fost faptul că nu ne-am dat bătuți. Oricât de grele au fost condițiile, am avut tot timpul în minte obiectivele pe care ni le-am propus individual și în echipă, iar atunci când ne-am putut antrena, am tras tare să recuperăm tot ce am pierdut în perioada de pauză.
Felicitări campioni, antrenori, părinți, susținători!
Promitem rezultate și mai bune anul viitor!