Se incarca..

 

Selecție pentru grupele de performanță NAVI

Publicat in Zi de zi pe 02.09.2020

Orice mare campion și-a început călătoria către performanță cu pași timizi, nesiguranță, întrebări și un vis MARE. Și fiecare campion îți va spune că a ajuns să-și împlinească visul pentru că cineva a crezut în abilitățile sale și în talentul nativ. Însă de la talent la un campion complet, e nevoie de ambiție, perseverență, dragoste de sport și un antrenor dedicat, care să te indrume zi de zi, să te încurajeze și să te susțină.

Noi credem în potențialul fiecărui mic înotător care își dorește să ajungă mare. Suntem aici zi de zi și îi ajutăm cu toate resursele de care dispunem să le deschidem calea către performanță.

Și pentru că experiența formată în mulți ani de antrenorat ne-a învățat că formarea unui  viitor campion începe devreme, organizăm o selecție pentru grupa de performanță pentru copiii de 5, 6 și 7 ani (2013 – 2015), nou formată la Casa Campionilor NAVI (bazin Eșarfei).

Procesul de evaluare și selecție este simplu, așa că cei mici pot lăsa emoțiile acasă! Îi vom observa pe copii în timp ce execută procedeele de înot, tehnica de execuție a acestora și motivația. În urma evaluării, vom selecționa 16 copii care îndeplinesc toate criteriile pentru a face parte din grupa de performanță și vor fi repartizați conorm cu aptitudinile: nivel semi-avansat sau avansat. Antrenamentele pentru grupa de performanță vor fi programate începând cu ora 13:00.

Completează formularul de mai jos și contactează-ne la numărul de telefon 0741.903.888 pentru a te programa la ședința de selecție. Te așteptăm cu drag!

Acceseaza formularul »