Se incarca..

 

Selecție pentru grupele de performanță Navi

Publicat in Zi de zi pe 21.06.2017

Copiii au un potențial fantastic. Ei sunt la vârsta magică la care pot face orice și cred că pot atinge orice vis pe care îl au. Rolul nostru este să îi ghidăm, să le dăm o mână de ajutor în formarea lor. Și exact asta încercăm noi, Clubul Sportiv Navi, să facem – să ajutăm părinții să descopere potențialul în micuții și micuțele lor.

Desigur, nu garantează nimeni că ei vor deveni cei mai mari campioni ai lumii la înot. Însă, dacă descoperim potențial de înotător de performanță în copilul tău, fii sigur că el va deveni cel puțin un campion pentru întreaga lui viață, dacă nu unul pe podiumurile campionatelor de înot. Pentru că va învăța disciplina minții, responsabilizarea, asumarea și importanța unui rezultat extraordinar.

Credem că potențialul de campion se observă și se formează de mic –  Natus per vincere (născut să învingă). De aceea, organizăm o selecție pentru toți copiii de 5-8 ani care știu să înoate și care au zvâc în apă.

Selecția o vom face noi, fosta echipă Aqua Team, actual Navi, care a reușit să ia consecutiv titluri de campioană națională la înot pentru copii în ultimii 6 ani.

Avem două locații în care ne antrenăm: Bd.Chișinău nr.6-8, bazinul Miramar, sector 2 și Bd.Ghencea nr.45, bazinul Steaua, sector 5. După selecție ai posibilitatea să alegi locul în care vrei să se antreneze copilul tău.

Evaluarea înseamnă că îi vom observa pe copii în timp ce ei execută diverse procedee de înot: cât de bine stăpânesc procedeele și cum le execută, cât de motivați sunt. De asemenea, vom avea și un set scurt de întrebări, la care vor răspunde părintele și copilul.

În urma evaluării, vom selecționa copiii care se dovedesc potriviți pentru a intra în grupele de performanță ale Clubului Sportiv Navi. Copiii selecționați vor deveni, astfel, membri cotizanți ai clubului nostru de înot și vor fi repartizați în grupele de performanță corespunzătoare aptitudinilor lor. Copiii neselecționați pentru grupele de performanță vor primi îndrumări cu privire la pașii pe care trebuie să îi mai urmeze, în cazul în care doresc să ajungă ulterior, în grupele de performanță.

Dacă ai un copil năzdrăvan, prea energic sau mai timid, dar care se simte extraordinar în apă, atunci e posibil să ai în casă unul dintre viitorii înotători de performanță.

Vino cu el la selecția din 9 septembrie 2017 la Bazin Miramar.

Nu ai ce pierde. Însă poți pleca acasă alături de un viitor înotător de performanță.

Înscrie-ți copilul