Se incarca..

 

Swimathon București 2017

Publicat in Zi de zi pe 14.07.2017

Echipa NAVIzaurii a participat sâmbătă 8 iulie 2017, la a V-ea ediție a evenimentul Swimathon București, organizat de către Fundația Comunitară București, prin care și-a propus atragerea de fonduri prin înot pentru proiectul Facem valuri împotriva cancerului, proiect susținut și implementat de către Asociaţia Little People România, în 3 cele centre oncopediatrice din București (Institutul Oncologic Bucureşti, Institutul Clinic Fundeni şi Spitalul de Urgenţă pentru Copii Marie S. Curie) și adresat copiilor bolnavi de cancer spitalizaţi şi familiilor lor ca parte integrată în strategia de tratament.

Motivarea alegerii proiectului:
Înotăm pentru această cauză pentru că suntem conștienți de situația dificilă în care se află țara noastră atunci când vine vorba de tratatementul bolnavilor de cancer, printre care se număra și foarte mulți copii. Un membru al echipei de ștafetă se întâmplă să fi avut chiar o rudă care să sufere de această boală, care a și decedat la o vârstă foarte fragedă. Impactul bolii și implicit a acestui eveniment, atât asupra copilului, cât și a părinților sau apropiaților, a fost devastator. Dacă prin Swimathon putem strânge fonduri care să ajute această cauză, și poate să ofere o șansă mai mare la viață celor care suferă acum, o vom face cu toată ființa noastră.

Motivarea alegerii numelui echipei:
Componența echipei: Adrian Gabor, Cezar Rădan, Adrian Mihalcea, Adrian Stroe

Având în vedere că cei 4 membrii ai echipei sunt cursanti și respectiv antrenor C.S.NAVI, cu toții am fost complet de acord că numele echipei trebuie să conțină abrevierea NAVI. De aici și până la numele complet NAVIzaurii (DINOzaurii) a fost doar un joc de cuvinte.

Cifrele de după eveniment:

2 fotografi mărinimoși
3 locul câștigat în seria de înot
4 membrii în ștafeta înotătoare NAVIzaurii
6 susținători prezenți în tribuna bazinului
45 minute de înot
50 metrii lungimea bazinului
53 susținători prin donații de fonduri
54 lungimi de bazin înotate
5650 Ron fonduri strânse de echipa NAVIzaurii

Surse de informații text:
Organizator eveniment: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/news/bucurestenii-doneaza-385-000-de-lei-stransi-la-swimathon-bucuresti-2017/
Proiectul susținut: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiect/nu-mi-e-frica/
Echipa și susținătorii: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/navizaurii/